21_nap_sadhana

Kedves Barátaink!

Talán tudjátok, hogy június 21-én, a nyári napfordulón világszerte ünneplik a Nemzetközi Jóga Napot. Természetesen ehhez a csodálatos ünnephez mi is csatlakozunk, és egy három hetes programsorozattal készülünk számotokra.

Május 31-én elindítunk egy “21 nap sadhana” programot, amely során megtapasztalhatjátok milyen a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer gyakorlatait valóban minden nap végezni. Ehhez nyújtunk 20-30 perces online órákat naponta háromszor, mert együtt könnyebb kitartani egy közös cél mellett.

Sadhana: tudatosan és rendszeresen végzett gyakorlás egy cél érdekében

Miben segíthet neked napi 20 perc tudatos gyakorlás?

A feliratkozást követően küldünk nektek egy levelet, amelyben lesz egy Zoom-link, illetve a Facebookon is létrehozunk egy zárt csoportot, ahol számos további inspiráló tartalmat osztunk meg veletek a program során.

Tervezett időpontok:

Ezenkívül különleges programokkal, tematikus gyakorlásokkal, érdekes előadásokkal készülünk számotokra hétvégenként, úgyhogy legyetek résen, hamarosan további részleteket küldünk ezzel kapcsolatban!

Június 20-án pedig élőben szeretnénk Veletek ünnepelni a Nemzetközi Jóga Nap alkalmából, ahol ajándékokkal is készülünk!

A program ingyenes, de a személyes fejlődésünkön túl az is célunk, hogy Mesterünk egyedülálló projektjét, az indiai Om Ashram építkezését anyagilag támogassuk.

Sok szeretettel várunk Titeket!

A szervezők